Skip to main content

ROUTE BESCHRIJVING

Lopend vanaf Centraal Station:

Verlaat Centraal Station via de achterkant naar de Anna van Buerenstraat. Sla bij de uitgang rechtsaf en loop door tot je onder het Prins Bernhard viaduct loopt. Vlak na het viaduct zie je aan de linkerkant de ingang van de ‘Witte Anna’ Toren met in het groot Zirve. Zodra je bij de ingang bent loop je naar de lift en gaat naar de 25ste etage.

Met de auto vanaf de A4:

Neem de Utrechtsebaan A12 naar de Prins Bernhardviaduct in Haagse Hout, Den Haag. Neem afrit 2 vanaf de Utrechtsebaan A12. Ons advies is om te parkeren in de parkeergarage van Q Park CS New Babylon. Neem hier de uitgang naar de Anna van Buerenstraat. Eenmaal buiten loop je langs de ingang van het Centraal Station de Anna van Buerenstraat af totdat je onder het Prins Bernhard viaduct loopt. Aan je linkerkant zie je de ingang van de ‘Witte Anna’ toren met in het groot Zirve. Zodra je bij de ingang bent loop je naar de lift en gaat naar de 25ste etage.

MAPS

NEEM CONTACT OP

Reserveren is mogelijk door te bellen naar (+31) 070 326 34 74 of via onze reserveringsmodule op de reserveren pagina. Voor onze lounge hoeft er niet gereserveerd te worden.
Wij zijn dinsdag t/m zondag van 13:00 ’s middags tot 1:00 ’s nachts bereikbaar.

VOLG ONS

Op de hoogte blijven van opkomende evenementen of van alle
lekkernijen op onze kaart? Volg ons op Facebook en Instagram!

HUISREGELS

  • Toegangscontrole met legitimatie mogelijk indien ons personeel erom vraagt
  • Reserveren verplichting voor ons restaurant
  • Trainingspakken, sportkleding, petten en slippers zijn niet toegestaan
  • Er geldt een leeftijdgrens van 18+ voor onze lounge

CONTACT

    NAAM:

    E-MAIL:

    BERICHT: